- Metai: 2023
- ISBN: 978-609-487-403-1
Žinoma maisto fotografė dalijasi pamėgtų patiekalų – nuo užkandžių iki pyragų – receptais
- 81 receptas.
- Patiekalai kasdienai ir šventei: salotos, užkandėlės, sumuštiniai, blynai, apkepai, čeburekai, keksiukai, sausainiai, pyragaičiai, pyragai.
- Mažos gudrybės ir vertingi patarimai.
- „Skanios“ nuotraukos.
„Mano namuose visuomet yra obuolių. Receptų, kaip juos panaudoti, išmėginau galybę. Ši knyga ir atsirado iš lėto fotografuojant namuose gaminamus pamėgtus patiekalus. Nemanykite, kad obuoliai tinkami tik pyragams kepti! Man patinka jais gardinti salotas, patiekiu keptų obuolių prie kepenėlių pašteto, neįsivaizduoju žiemos švenčių be orkaitėje su obuoliais keptos anties. Ragavote silkės ar lašišos su keptais obuoliais, o gal jais gardinote suvožtinį? Nebandėte kepti obuolių ant žarijų? Jei dar abejojate, atsiverskite šią knygą!“ – ragina knygos autorė.
Giedrė Barauskienė – fotografė, žurnalistė, knygų autorė, jos fotografijos ne kartą nominuotos tarptautiniuose fotografų konkursuose „Pink Lady® Food Photographer of the Year“ ir IPA („International Photography Awards“).